Империята на Мун: Живота на преп. Сан Мьон Мун в кадри (Видео и музика)

империята на мун, сектата на муун, секта мун, църква муун
Империята на Мун:
Живота на преп. Сан Мьон Мун в кадри (Видео и музика)

В България негативността срещу Муун и неговта църква започва от 1991. Причината: Ролята на д-р Муун в падането на комунизма е добре известна на Службите за вътрешна сигурност. Следва вълна от манипулирана негативност. Но аз лично, бих искал да изразя благодарността си към д-р Мун за свалянето на Комунизма, за Международните масови сватби, които издигат един възвишен идеал за "Световен мир чрез идеални семейства изпълнени с любов". Личното ми преживяване със семейства от последователите на учителя Мун, ме накараха да повярвам, че истинската любов в семейстото е възможна, че любовта между хората отвъд религия, раса и култура е възможна; че човешките мечти, за мир, хармония, любов и просперитет са възможни. Всеки който лично е опознал членове на организациите на д-р Мун е осъзнал това.



Животът на Сан Мьон Мун
* Човек на страдание, израстване и постижения. И най важното, Човек на мира.

"Исус казва, "Аз съм пътя, истината и животът." За да въплатите пътя, истината и живота в себе си, вие трябва да прегърнете цялата вселена и донесете хармония в нея."
Сан Мьон Мун в молитва

Започва от една картонена колиба. 1960 - Святата сватба с Хак Джа Хан. Те имат 14 деца и вече над 50 внуци.

* Първите последователи
* Човешкия живот на земята е бил изпълнен с кръвопролития
* Никога не е имало време на мир.
* Но ако се свържете с него и осъществите стойността на любовта, живот и иситината
* вие ще се борите с риск на живота си.
* Сега е време на революция без кръвопролитие;
* времето когато ще се радваме на вечния мир.
* За да дойде това време, ние трябва да предложим всичко от себе си.
* За 10 години той развива църквата на национално ниво
* След което изпраща мисионери в 120 страни. Учението му се разпространява бързо...

"Напредвайте - стъпка по стъпка. Вие сте войската на Небесния Баща, представители на небето и земята. Нека прдложим на Бог възстановените небе и земя, и славата от победата за вечността."

"Нека изпълним този свят с истинска любов и щастие - както Бог пъроначално е мечтал. Присъединете се към мен за тази цел, с цялото си сърце и отдаденост. Изпращам любов и благословия за Семейството ми по целия свят."
Сан Мьон Мун

Обединителното движение бързо се разраства в САЩ. Милион и половина се събират пред Вашингтонския паметник.

* Ранни членове в Сан Франциско
* Някои от децата им се раждат в САЩ,

Но под правителствен натиск, той е фалшиво обвинен за неплатени 5000 $ такси, при условие, че църквите не плащат такси. Десетки хиляди пастори застават в негова защита.

* Той основава вестникът Вашингтон Таймс, 1982 г.
* От 1985 той вече има силно влияние на Американската политика за спирането на Комунизма.

Преп. Мун обича да се моли и медитира докато лови риба. Той почти няма личен живот и постоянно инвестира в членовете и десетките организации и проекти за мир които създава. Животът му е напълно отдаден на Бог и освобождаването на човечеството.

"Небесни Татко, моля те благослови загубените си деца, които проливат сълзи и чувстват самота, но търсят учителя. Обичай тези, които обещават вярност пред твоя път, така както си обичал мен и ги води, както си водил мен."
Сан Мьон Мун


империята на мун, сектата на муун, секта мун, църква муун
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква секта, секти, църква, вяра, учение, муун, империя на мун секти сектите религия
Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун. Мното от членовете на СФСМО приемат учението на д-р Мун, Божествения принцип, и се наричат Обединители.