Маргарет Тачър - поздравление към д-р Мун и вестникът му, "Вашингтон Таймс"

Видео - поздравление от Лейди Татчър по повод 25-тата годишнина от основаването на в. “Вашингтон Таймс”

Поздравлението е прожектирано на няколко големи екрана в залата по повод 25-тата годишнината от основаването на в. “Вашингтон Таймс”. В него Маргарет Тачър изказва признанието си към д-р Сан Мьон Мун за приноса му в мирния край на Студената война, с думите

"Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Мун, започна Вашингтон Таймс... но можем да бъдем сигурни, че докато Вашингтон Таймс съществува консервативните възгледи не ще бъдат удавени... Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война".

 Лейди Маргарет Тачер:

За мен е удоволствие да поднеса своите най-добри пожелания по повод честването на 25-годишния юбилей на “Вашингтон Таймс”. Бих искала да съм с вас сега и да ги поднеса лично.

Четвърт век на остри коментари, първокласни репортажи и разумни преценки определено заслужава да се празнува. В трудни времена, дори повече отколкото в лесни, гласът на консерватизма трябва да бъде чут в медиите. И това не винаги е лесно. 

Не беше лесно, когато основателят на вестника, Д-р Мун започна издаването на “Вашингтон Таймс”, не е лесно и сега. Но можем да бъдем сигурни: докато “Вашингтон Таймс” е жив и е добре, консервативните идеи няма да останат без подслон. И ако бъдат чути, те ще възтържествуват – както се случи в миналото. Имам предвид непоклатимата позиция на вестника  по отношение на Съветския комунизъм и подкрепата, която оказа на президента Рейгън и на мен в края на Студената война.

Друга, не по-малко важна кауза, защитавана от Вашингтон Таймс, са специалните англо-американски връзки. И по отношение на тях има много критици и песимисти в днешно време. Но аз не съм между тях.  Общите убеждения и споделените жертви от по-ранните години все още представляват най-сигурния залог за западната свобода и демокрация. Ние трябва да работим за по-нататъшното укрепване на тези връзки.

Затова бъдете силни и уверени. Заради вас, заради Америка и заради каузата на свободата – най-доброто предстои.

Надявам се да прекарате добре на празника! 

Маргарет Тачер

Маргарет Тачър - поздравление към д-р Мун и вестникът му, "Вашингтон Таймс" 
Маргарет Хилда Тачър, Баронеса Тачър е първата жена, изпълнявала функциите на министър-председател в Обединеното кралство от 1979 до 1990 г. Тя е член на Консервативната партия и е наричана Желязната лейди в Съветската пропаганда.
Самия д-р Мун и движението му от неправителствени организации посветени на мира и диалога попадат под остра критика от множество комунистически настроени институции. Ролята на д-р Мун в падането на Комунизма е многократно признавана от Белия дом. В писмото си към д-р Мун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях".



Тачър не е единствената която приписва огромна роля на д-р Мун в слагането на край на Комунизма. Президентите Рейгън и Буш Старши, Сенаторът на Юта, Орин Хетч, Примиер Министърът на Великобритания, Едуард Хиф както и други държавни глави признават ключовата роля на Корейския Месия, Сан Мьон Мун, за мирната победа над Марксическия Комунизъм. Обществена тайна е, че това е една от основните причини за масовите пропагандни атаки срещу Мун в българските медии.
 Маргарет Тачър - поздравление към д-р Мун и вестникът му, "Вашингтон Таймс"
Факти за Автобиографията на д-р Мун 
Сан Мьон Мун - Това е чудо
Доктор Мун: Семейните ценности
Прочетете още:
 

Маргарет Тачър - поздравление към д-р Мун и вестникът му, "Вашингтон Таймс"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква секта, секти, църква, вяра, учение, муун, империя на мун секти сектите религия
Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун. Мното от членовете на СФСМО приемат учението на д-р Мун, Божествения принцип, и се наричат Обединители.