Масовите сватби на Муун: Международната брачна Благословия

масови сватби на муун, мун масовите сватби на муун, секта сектата

Международната брачна Благословия

Какво представлява Благословията?

Това е шанс да потвърдим отново сватбените си обещания, да напарвим нов старт в брака и получим Божията благословия за връзката ни. Но истинското значение е, че ние се отделяме от сатанинската потомствена линия (предавала грешната природа от Адам и Ева) и се присаждаме към Божията потомствена линя (устоновена за първи път в историята от Истинските Родители). За да може семейството да изпълни идеалите на Благословията за истинска любов, двойката трябва да премине курс за семейните взаимоотношения, родителски умения и разрешаване на конфликти. Тези семинари са много значими за успеха и щастието в брака.


Трите стъпки към мира

Пътво трябва да намерим вътрешен мир, като станем хора с обединени дух и тяло, истински характер и сърце. Едва като такива зрели личности можем да бъдем близко до Бог и живеем с висши морални ценности.

Това ще бъде основата да постигнем мир във семейството, като бъдем верни, обичащи се партньори и предадем тази любов на своите деца.

Когато семействата живеят за другите и за обществото, те стават основата за здравото общество и нация. Само на базата на здрави и стабилни семейства ще установим "Културата на сърцето", изразена в живот за другите. Чувството за всеобщо семейство с център Бог трябва да премине отвъд границите на религия, националност, раса и култура. Тогава ще се установи световния мир.


Четирите сфери на сърцето

Всички хора постигат зрялост израствайки през четири сфери на сърцето и любовта.

Първо, децата трябва да получат истинска родителска любов. За правилното духовно и психологическо развитие те трябва да преживеят както бащинска, така и майчина любов, но също и да видят примера на истинска любов между родителите.

Второ, веднъж усвоили тази любов те ще бъдат способни да се научат да споделят и живеят за другия - развивамки любовта към своите братя и сестри. Връзките с приятелите, колегите и хората в обществото са продължение на тази братско-сестринска любов.

Трето, на тази основа те ще са способни да обичат своя съпруг или съпруга с истинска, непроменлива любов и така постигнат пълно единство живеейки всеотдайно един за друг. Тази сфера на любовта е уникална; само тя не бива да се споделя с никой друг в живота освен с един, единствен партньор.

Четвърто, като обединено семейство ние ставаме родители и даваме безрезервана родителска любов на нашите деца. Това затваря кръгът на любовта, който ще доведе до стабилни семейства и общество.


Вижте тази презентация:

масови сватби на муун, мун масовите сватби на муун, секта сектата
Източник: the Marriage Blessing
масови сватби на муун, мун масовите сватби на муун, секта сектата
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква секта, секти, църква, вяра, учение, муун, империя на мун секти сектите религия
Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун. Мното от членовете на СФСМО приемат учението на д-р Мун, Божествения принцип, и се наричат Обединители.