СИНЪТ НА УЧИТЕЛЯ САН МЬОН МУН: Хьон-жин Мун

синът на муун, мун, секта муун, сектата на муун, мун
СИНЪТ НА ПРЕП. САН МЬОН МУН
Хьон-жин Мун: 

„Един Бог – едно човечество – едно семейство! Едно семейства с център Бог.“ 


Хьон-жин Мун е третият син на преподобния Сан Мьон Мун. Д-р Мун има със съпругата си Хак-жа Хан 14 деца (7 момичета и 7 момчета). В момента внуците им надминават 50. Хьон-жин Мун самия има 7 деца и освен, че е много успешен бизнесмен той е и много активен в продължаване на каузата на баща си за постигането на световен мир. Негови са инициативите за „Служба за Мир“ – да изградим Нова световна Култура на Сърцето чрез служене и живот за другите. Негова инициатива са и Глобалните фестивали за мир.

Глобалната Мирна Конференция

Лидери на над 40 нации се събират на Глобалната Мирна Конференция 2017 в Манила, Филипините. Глобалната конвенция за мир е първостепенна платформа на световно равнище за обмен на най-добри практики и разработване на стратегии за съвместна работа в областта на изграждането на мир, образованието, предприемачеството, устойчивото развитие, младежта и овластяването на жените и други области на социалното въздействие. Конвенции се провеждат в Манила (2009 г.), Найроби (2010 г.), Сеул (2011 г.), Атланта (2012 г.), Куала Лумпур (2013 г.) и Асунсион (2014 г.) отново се събраха в Манила на 28 февруари - 3 март 2017 г., посветени на конвенцията "Морално и иновативно лидерство: нови модели за мир и развитие".



Глобална Конференция за Мир 2013






Реч пред „Капитал хил“ – Капитолския хълм






синът на муун, мун, секта муун, сектата на муун, мун
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква секта, секти, църква, вяра, учение, муун, империя на мун секти сектите религия
Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун. Мното от членовете на СФСМО приемат учението на д-р Мун, Божествения принцип, и се наричат Обединители.