Империята на мун: ГЛОБАЛНИЯ ФЕСТИВАЛ ЗА МИР

империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква империята на мун, секта на муун, църква муун, мун

Глобален фестивал за мир:

„ВСИЧКИ СМЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА БОГ"

Глобалният фестивал за мир (ГФМ) представя и хора и проекти, които допринасят за помирението, взаимното уважение, хармонията и сътрудничеството между членовете на цялото човешко семейство, като „семейство на Бог”.

В партньорство на религиозни и духовни общности, неправителствени организации, държавни агенции, образователни институции и представители на частния сектор. ГФМ окуражава програми, които подкрепят културата на мира и служенето.

"Когато хората видят мюсюлмани и евреи - от ... конфликтни места - да се прегръщат ... със сълзи на прошка и помирение, тогава те съвсем естествено се свързват помежду си..."

Третият син на Д-р Мун, Д-р Хьон Джин Мун, основател на Глобалния фестивал за мир заявява, „това е виждане, чийто корени са в основополагащите принципи на нацията; което приема идеала за една нация под закрилата на Бог и пренася този идеал със стъпка напред към по-големия, всеобщ идеал за едно семейство под закрилата на Бог. Едно световно семейство на мира е мечта за всички хора на вярата, но преди всичко това е мечтата на Бог.” Основното послание е, ние - семейството на Бог.” Светът трябва да разбере силата на служенето за преобразуване на хората и общностите.

GPF Paraguay

GPF USA Kickoff

Character Education

Peacemakers

Middle East Peace Initiative
видео линкове


Вашингтон в шетвие за мир

Глобален фестивал във Вашингтон призовава: „Всички сме от семейството на Бог"

"Когато хората видят мюсюлмани и евреи - от ... конфликтни места - да се прегръщат ... със сълзи на прошка и помирение, тогава те съвсем естествено се свързват помежду си..."

Хиляди миротворци се събраха в събота, на моравата пред Капитолия, за прослава на мира, в рамките на Глобалния фестивал на мира в САЩ. Събирането, обявено като най-голямото междурелигиозно и мултикултурно събитие, провеждано някога във Вашингтон, беше второто от серията от 15-те Глобални фестивала тази година.

Няколко от ораторите направиха паралел с друго голямо събиране във Вашингтон преди 45 години, когато преп. Д-р Мартин Лутър Кинг произнесе своята безсмъртна реч „Имам една мечта”. Д-р. Джоузеф Е. Лоури, един от най-близките помощници на Д-р Кинг през 60-те години, каза, че е дошло времето да се изпълни мечтата за създаване на любящо общество. „Ние трябва да станем поколението на Исус Навин,” каза Лоури ”което води света в Обетованата земя като „семейството на Бог.” „Искам да споделя едно ново виждане за Америка”, каза Д-р Мун - основател на Глобалния фестивал за мир и трети син на преп. Сан Мьонг Мун – „това е виждане, чийто корени са в основополагащите принципи на нацията; което приема идеала за една нация под закрилата на Бог и пренася този идеал със стъпка напред към по-големия, всеобщ идеал за едно семейство под закрилата на Бог. Едно световно семейство на мира е мечта за американците и за всички хора на вярата, но преди всичко това е мечтата на Бог.”
Основното обръщение бе, „Америка и ние - семейството на Бог.” Светът трябва да разбере силата на служенето за преобразуване на хората и общностите. „Служенето е просто друг начин да кажеш „Обичам те”, каза преп. Марк Фар от института „Точки на светлината” – един от главните партньори на фестивала. Институтът, заедно с Федерацията за вселенски мир, Клубовете на момичетата и момчетата на Вашингтон и повече от 242 агенции организираха дни преди фестивала в столицата Вашингтон „Ден на служенето”. Основателят на ГФМ Д-р Хьон Джин Мун в своята реч заяви: „Америка е модел за мирен свят, но тя трябва да осъзнае, че нейните благословии са за всички хора и страни по света”. Звездите на госпъла Йоланда Адамс и Дейвид Фелпс – носители общо на 7 награди Грами – бяха измежду многото изпълнители, които създаваха празничната атмосфера, заедно с 500-те гласа на хора на фестивала и силната група местни младежки формации, които пееха песента на Глобалния фестивал за мир „Където започва мира.”

Малазия се надява да бъде Световната столица на Мира
Kuala Lumpur, Малазия - "Космоса промени гледната ми точка за живота,” сподели Малаазииския астронавт, Sheikh Muszaphar Skukor пред препълнена аудитория на стадиона. “Аз можах да рефлектирам върху конфликтите и страданието което си причиняваме един на друг... и реших, че трябва да направя нещо."



Хьон-жин. Мун: Едно семейство с център Бог в Малазия

Днес честваме визията за вечния мир. Огромния брой присъстващи е явен знак, че Глобалния фестивал за мир наистина носи нов полъх на надежда на този свят, който копнее да се сложи края на кръгът от войни, конфликти и бедност! Малазия е наистина нация която обича Бог. Аз бях вдъхновен когато научих, че дори правителството спират дневните си задължения за да се молят в джамията.

Шествие за Мир - Четвъртък, 23 октомври 2008

Korça, Албания - Хората можеха да почувстват нещо специално, атмосферата в целия град се промени напълно, заявяват граждани на Корча. Над 2000 души в шествие изпълнено с голям ентусиазъм премина през историческия Албански град на откриването на Глобалния фестивал за мир. Спротната зала не можеше да побере потоците от хора прииждащи от всички краища на града.

Образование за Мир - 07 октомври 2008

Ottawa, Канада - Канадските Посланници на мира се облегнаха на своите национални принципи за да напишат Универсалната декларация за човешките права, за развитието на Миротворчески сили към ООН. Канада е измежду 30-те световни нации където активистите развиват Гражданския корпус на мира (Citizens Peace Corps) и се застъпват за създаването на Министерство на мира.

Молголия избра Мирът
Сряда, 10 Сепятември 2008

Уланбатар, Монголия - Гражданите на Монглолия изразиха явна отдаденост на мира и просперитета в Глобален фестивал за мир проведен в Уланбатар. Това е само няколко седмици след възможността за цивилна война след оспорвани резултати от изборите. Площадът тоново бе изпълнен с огромни тълпи, но този път те пееха и танцуваха за мир. Фестивалът бе кулминацията от няколкодневни съревнования в спорт, изкуства, танци и междувременно провеждане на Международната лидерска конференция - International Leadership Conference.

Призив за Мир и Единство
Вторник, 23 септември 2008

Mindanao, Филипините - Посред безкрайните борби с радикалните Ислямистки групи във Филипините се появи нова надежда за мир и единство. Глобачлния фестифал за мир, проведен 19-21, 2008 в Cagayan de Oro, кулминира в поредица от конференции, проекти за служене и други инициативи целящи мирът на острова. Хората приемат визията за "Едно семейство с център Бог", заяви директора на департамента по образование и религии, д-р Хажа. Според кмета на града, "Фестифалът за мир е огромна стъпка към мира за цялата нация". империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква империята на мун, секта на муун, църква муун, мун

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
империята на мун, секта на муун, църква муун, мун обединителна църква секта, секти, църква, вяра, учение, муун, империя на мун секти сектите религия
Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун. Мното от членовете на СФСМО приемат учението на д-р Мун, Божествения принцип, и се наричат Обединители.